OĞUZHAN KEPİL

İnsan Kaynakları Mdr.

Oğuzhan KEPİL, 1980 yılında Aksaray’da doğdu. İlk, orta ve lise öğretimini Aksaray‘da tamamladı. Anadolu Otelcilik ve Turizm mezunu olması sebebi ile Türkiye’nin en büyük otellerinden Dedeman Otelinde staj yaptı. Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Global İç-Dış Ticaret Fabrikasının 2000–2003 yıllarında fabrika müdürlüğü yaptı.

2004 yılında Burcu Kreş’in işletmesini eşi Züleyha KEPİL ile devraldı ve 2014 yılına kadar işletmesini yaptı. 2014 yılında Akay İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim A.Ş.’de Genel Koordinatör olarak göreve başladı ve hala çalışmaya devam ediyor.

TUĞBA BİLEN

Diğer Sağlık Personeli

Tuğba BİLEN, 1991 Aksaray’da doğdu. Sosyal Hizmetler Bölümünü bitirdi. 2014 yılından bu itibaren Akay İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Danışmanlık A.Ş de diğer sağlık personeli olarak görev yapmakta.

BARIŞ CEYLAN

A Sınıfı İş Sağlığı ve Güvenliği Personeli

Barış CEYLAN, 1984 Aksaray’da doğdu. Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümü mezunudur. Selçuk Üniversitesi bünyesinde hem İnşaat mühendisliğinde yüksek lisansını tamamladı hem de aynı üniversitenin İş Sağlığı ve Güvenliği dalında da yüksek lisans yapmıştır. 2015 yılından beri Akay İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Danışmanlık A.Ş de A sınıfı iş güvenliği uzmanı olarak çalışmaktadır.

Osman CEYLAN

C Sınıfı İş Sağlığı ve Güvenliği Personeli

1985 yılında Aksaray’da doğdu.2009 yılında lisans eğitimini Erciyes Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde tamamladı. 12 yıldır mimarlık mesleğine Ceylan Kardeşler Mim. Müh. Ltd. Şti. de devam etmekte olup 2023 yılı itibariyle bünyemize katılmıştır.

Suna TAŞPINAR

C Sınıfı İş Sağlığı ve Güvenliği Personeli

2000 yılında Aksaray’da doğdu. 2018 yılında Aksaray Merkez Anadolu Lisesinden mezun oldu. 2018 yılında Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi Niğde Teknik Bilimler MYO İş Sağlığı Ve Güvenliği bölümüne başladı ve 2020 yılında mezun oldu. 2021 yılından itibaren iş sağlığı ve güvenliği sektöründe çalışmaktadır.

DR. AHMET SOLMAZ

İşyeri Hekimi

DR. MUSTAFA KÜRŞAT ÖZKÖK

İş Yeri Hekimi

DR. YUSUF TEKGÖZ

İş Yeri Hekimi

× Nasıl Yardımcı Olabilirim?