İnsan Odaklı,

Yasalara Uyum ve Etik Çalışma,

Dürüstlük ve Güvenilirlik,

Katılımcılık ve Ekip Çalışması,

İnsana Değer

İşverenleri ve çalışanları iş güvenliği ve mesleki hastalıklar konusunda tam bilinçlendirmeye çalışırız.
“Önce İnsan” felsefesi tutumu ile tüm işçi ve personellerin iş sağlığı ve iş güvenliği konusunda bilinçlenmesini sağlayarak daha sağlıklı gelecek kurma gayreti içindeyiz.

Sorumluluk

İşimiz hayat kurtarmak ve daha sağlıklı gelecek için çalışmak. Bu sorumluluk ile çalışırız. Müşterilerimiz iş güvenliği ve sağlığı konusunda bizlere olan güvenin sorumluluk bilinci ile çalışıyoruz.

Özveri

İş Güvenliği Uzmanları ve İşyeri Hekimlerimiz; çalışanları bilinçlendirmek için daima özveri ile çalışır. İş Güvenliği ve İş Sağlığı konusunda özveri; ticari yapımızdan önce olmak zorundadır.

Eşitlik, Adalet, Ekip Ruhu

En küçük başarımızın bile, bir kimsenin eseri olamayacak kadar büyüktür. İnsanların büyük işleri ancak birbirlerine güvenip dayanarak başarabilirler. AKAY OSGB ailesinin tüm fertleri, yapı taşı sevgi-saygı-özveri olan güçlü bir ekip ruhuna sahiptir.

Kalite, Güven, İtibar

10 yıla yakın süregelen geçmişimize ait itibarımız kalite ve güven taşları ile inşa edilmiştir. Tüm projelerimizde daima nasıl daha iyisini yapabiliriz sorusu ile kendimizi sürekli geliştirir ve dürüstlük, doğruluk ve tutarlılıktan aslan taviz vermeyiz.

Sürdürülebilir büyüme

Bugünün insanına ve gelecek kuşaklara karşı sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Müşterilerimize daha kaliteli hizmet vermenin tek yolu sürdürülebilir büyümek olduğunun farkındayız.

Sürekli Öğrenen ve Yenilikçi

Sektörümüzdeki yenilikleri sürekli öğrenen yapımız ile müşterilerimizi bilgilendiriyoruz. Yeni çıkan yönetmelikleri müşterilerimize hemen bilgilendiriyoruz.

× Nasıl Yardımcı Olabilirim?